Kontinuerlig Innovasjon

Styrk dine sjanser for suksess som gründer med våre kamptestede kurs håndbøker (playbooks)

Hvis du over lengre tid har lest mine blogginnlegg, er sjansen stor for at du har lest min første bok: Running Lean. Men har du også lest min andre bok: Scaling Lean? Sannsynligvis ikke. Du tenker muligvis at det er bedre å vente med å lese den til du faktisk er klar til å skalerer produktet ditt.

Siden jeg er en bevisst leser selv, hadde jeg sannsynligvis gjort det samme. Men hva om jeg fortalte deg at, til tross for tittelen og bokomslaget, er Scaling Lean faktisk en slags forløper, ikke en fortsettelse.

Det er ikke en bok som håndtere den høyre siden av hockey-stick-kurven, men snarere en bok som hjelper deg med å bygge opp et solid fundament under de tidligste stadiene av en idéutviklingen, for systematisk å føre deg trygt over til høyre side av hockey-stick-kurven.

Dette kan muligvis være et mer passende bokomslag for Scaling Lean

Scaling Lean viser deg hvordan

  • måle de tre trinnene i produktets livssyklus: problem/løsnings samsvar, produkt/markeds samsvar og skalering, med metrikker – slik at du ikke løper rundt i blinde
  • dentifisere dine mest risikofylte antakelser uten gjetning – så du kan fokuserer på riktig aktivitet til riktig tid, og
  • kjør bedre eksperimenter ved å lære hvordan du kan innsamle, rangere og teste bedre ideer fra ditt team – slik at du unngår søppel inn, søppel ute.

Når jeg blir forespurt om i hvilken rekkefølge bøkene skal leses, anbefale jeg folk til å lese

  • de tre første kapitlene i Running Lean,
  • deretter de tre første kapitlene i Scaling Lean,
  • tilbake til Running Lean, deretter Scaling Lean.

Der i ligger utfordringen for bøker som disse. Mens bøker er øyeblikksbilder av tidens beste tenkning, utvikles ideer og rammeverket hele tiden. Og det trengs noe mer dynamisk for å koble sammen tingene bedre.

Møt det Kontinuerlige Innovasjons akademiet

Vi lanserer et nytt initiativ for å levere stadium-baserte håndbøker/playbooks som bare fokuserer på de viktigste tankesettene, ferdighetene og strategiene du trenger for å komme videre med din ide.

Du begynner med Foundation håndboken/playbook og arbeider deg oppover.

Håndbøkerne/playbooks er sammensatte veiledninger som hjelper deg med å definere og oppnå viktige milepæler i din gründerreise ved å la deg fokusere på det som virkelig er viktig i det stadium du befinner deg i og ignorere resten.

Disse kurs er blitt sammenstilt etter over tusenvis av timer med workshops og bootcamps og testet i et bredt spekter av produkter og teams. De leveres ved hjelp av en kombinasjon av selvstyrt innhold, integrerte verktøy og 1: 1-coaching – slik at de alltid gjenspeiler den nyeste læring og kamptestede taktikker.

De bygger på alle prinsippene som er dekket i begge bøker, og er på ingen måte ment å erstatte dem (da vil det bare være en eBok), men utfyller dem ved hjelp av sammensatt og oppdatert innhold, de siste taktikker vi ser ute blant suksessfulle gründere og en rekke praktiske eksempler.

Registrer deg og få gratis tilgang til den 4-ukers Foundations-playbook her:

Relaterte artikler

Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.